چگونه می توان یک مشاوره فروش خوب را شناخت؟

امر رهبری کردن و راهنمایی سازمان ها بر عهده مشاوره فروش است که از طریق دانش، مهارت و تجارب او انجام میشود. است

توسط BASHARIATEMROOZ در 1 تیر 1401

امر رهبری کردن و راهنمایی سازمان ها بر عهده مشاوره فروش است که از طریق دانش، مهارت و تجارب او انجام میشود. استفاده از راهبردهای فروش، پروسه فروش، ابزار فروش و همچنین سیستم های فروش که که شخص مشاور به شما ارائه میدهد، موجب میگردد تا مشاغل به کسب درآمد بیشتری برسند. دست یابد. ضمنا مشاوره بازاریابی و فروش راه کارهای مناسبی را در جهت فروش بیشتر، در کوتاه ترین مدت ارائه می نماید.

برترین ویژگی های مشاوره فروش به صورت حرفه ای 

از ویژگی های یک مشاوره فروش که به شکل حرفه ای فعالیت میکند میتوان به موارد زیراشاره نمود:

داشتن علاقه به امر آموزش و یادگیری جهت ارائه بهتر خدمات به منظور فروش بیشتر از ویژگی های یک مشاور میباشد.

مشاور  باید نگرش مثبتی داشته و از مهارت های خود برای تاثیرگذاری بر کسب و کار استفاده کند.

باید سابقه خوبی در حوزه افزایش فروش مشاغل گوناگون داشته باشد.

همچنین، مشاور  میبایست دارای سابقه کاری در زمینه فروش و بازاریابی باشد.

یک مشاور خوب باید به جدیدترین روش های بازاریابی مسلط باشد.

شرح وظایف مشاوره بارایابی و فروش

یکی از وظایف اصلی مشاوره فروش، شناختن مشتریان بالقوه و معرفی محصولات به آن هاست به شکلی که این کار، افزایش فروش را در پی داشته باشد.

اهداف فروش باید توسط مشاور فروش مشخص گردد

مشاور باید نسبت به نیاز مشتریان آگاه بوده و آنها را به درستی جمع آوری کند.

مشاور میبایست در مصاحبه و استخدام نیروهای فروش حضور داشته باشد.

قیمت گذاری محصولات توسط مشاور فروش باید بر اساس بودجه سازمان صورت گیرد.

پیشنهادهای کاربردی را به منظور بیشتر نمودن اعتماد مشتریان، ارائه دهد.

جایگزین کردن و بهینه نمودن روش های فروش فعلی با روش های به روز تر، از وظایف مشاور فروش است.

شناسایی رفتار و تحلیل و بررسی بازار و رقیبان بر عهده مشاور است.

از دیگر وظایف مشاور ، میتوان ارائه خدمات و راهنمایی به مشاغل در فروش تلفنی و اینترنتی و همچنین آموزش اصول فروش را نام برد.

انتخاب مشاوره بازاریابی و فروش بر چه اساسی صورت میگیرد؟

انتخاب مشاور فروش در وهله اول به بودجه سازمان بستگی دارد. پس از آن باید به مواردی مانند سابقه کاری، میزان تحصیلات، مهارت ها، تجارب موفق و ... توجه نمود و بر اساس آنها یک مشاور خوب برگزید.

اهمیت حضور مشاوره فروش در کسب و کارها

مدیریت نمودن فروش سازمان ها امر بسیار مهمی است. تعداد زیادی از کسب و کارها به دلیل عدم دانش و آگاهی نسبت به شیوه ها و پروسه فروش، دچار شکست شده اند. اگر مجموعه وظایف کسب و کار، هدف معینی و یکپارچه ای نداشته باشد، نتیجه ای نیز در پی نخواهد داشت. در این راستا، مشاوره فروش به مشاغل کمک می کند تا با سرعت بیشتر و میزان خطای کمتر به موفقیت دست پیدا کنند.

مزایای تخفیف برای فرآیند فروش 

وجود تخفیف ها ممکن است فروش را افزایش دهد ولی امکان به وجود آمدن خطراتی برای فرآیند فروش را نیز باید در نظر گرفت. مدیر یا مشاور باید این خطرات را به موقع درک کند و هر زمان که مشتری تقاضای تخفیف داشت با او موافقت نکند، بلکه طبق یک جنبه استراتژیک به بهبود فرآیند فروش فکر کند که یک مزیت به حساب می آید.

وظایف مشاوران فروش در نمایشگاه ها و کمپین های تبلیغاتی

در نمایشگاه ها و کمپین های تبلیغاتی که تعداد زیادی از مشتریان حضور دارند، مشاوره بازاریابی و فروش وظیفه دارد که محصولات و خدمات را به آنها معرفی و ارائه کند. مشاوره فروش برای آنکه بتواند برند مورد نظر را تبلیغ کند، باید ارتباط خوبی با مشتریان برقرار نماید و حتی با کسب و کارهای دیگری که در آن جا حضور دارند، ارتباط گیرد. در این مکان ها، پیشرفت رقیبان و نوآوری محصولات را میتوان به خوبی بررسی نمود.

تاثیر اینترنت بر کار مشاوره بازاریابی و فروش

با پیشرفت تکنولوژی هایی همانند اینترنت و سایر موارد ارتباطی، نقش مشاور بسیار کمرنگ شده است و به جای بازاریابی سنتی از بازاریابی اینترنتی برای فروش محصولات استفاده میشود. از انواع روش های بازاریابی اینترنتی میتوان به  تیزر تبلیغاتی، بنر تبلیغاتی و پیام تبلیغاتی و ...  که در فضای اینترنت منتشر میشوند، اشاره نمود.

نکات مهمی که یک مشاور بازاریابی و فروش باید به آنها توجه کند

از نکاتی که باید مورد توجه مشاوره فروش قرار گیرد، ارزش گذاشتن برای مشتری است. این کار باعث میشود که نظر مشتری به محصولات و خدمات شرکت جلب شود.

ارائه مشاوره مطلوب و صادقانه، از دیگر نکاتی است که مشاور فروش باید به آن توجه کند. مشاور می تواند از این طریق اعتماد مشتریان را به دست آورد.

مشاوران بازاریابی و فروش باید وفادارانه با مشتریان رفتار کند. بعنوان مثال ارائه یک محصول دارای کیفیت در شروع کار موجب میشود تا این وفاداری ثابت شود.

مشاوره فروش به هنگام مدیریت فروش چه وظایفی بر عهده دارد؟

مدیریت فروش به طور مستقیم بر فروش و درآمدزایی مشاغل تاثیر میگذارد، به همین دلیل این کار باید به مشاوره فروش حرفه ای سپرده شود. وظیفه مشاور بازاریابی و فروش برای مدیریت فروش این است که با مشتریان دارای سابقه رابطه ای طولانی مدت شروع نموده و زمینه ای برای فروش مستمرایجاد کند. البته مدیر فروش وظایف دیگری نیز بر عهده دارد که برایتان شرح میدهیم:

کسب مالکیت فعالیت هایی که میبایست توسط مدیریت فروش انجام گردد.

مشاور وظیفه دارد به وسیله مدیریت فروش مشکلاتی که در راه فروش قرار میگیرد را از بین ببرد.

نفوذ بیشتر به جهت کسب موفقیت در بیشتر نمودن فروش و همسان سازی عملکرد کسانی که بعنوان فروشنده زیر نظر این سازمان مشغول فعالیت هستند.

پیشنهاداتی برای مدیریت مشاوران بازاریابی

یکی از پراهمیت ترین راهکارهای مدیریت مشاوره فروش افزودن نوآوری و خلاقیت در سیستم فروش میباشد که این موارد ممکن است شامل طرز فکرهای بیرون از نرم افزارهایی باشد که به شکل همیشگی در زمینه فروش استفاده می گردد.

استفاده از تکنولوژی که شامل طیف گسترده ای از ابزارها است، دومین راهکار مورد نیاز است.

اگر تیم فروش کسب و کاری دارای سرپرست و مدیریت درستی نباشد، به دلیل وجود رقیبان زیاد به هدف نهایی خود نمیرسد.

دلیل عقد قرارداد مشاوره با مشاور فروش و بازاریابی چیست؟

از آنجاییکه معین کردن راهبردهای کوتاه مدت، بلند مدت و اهداف مشاغل، بررسی نمودن بازار و رقیبان، بررسی روش های تازه فروش، تبلیغات و ارائه محصولات و خدمات جزو وظایف مشاور فروش و بازاریابی است و از ارزش بالایی برخوردار است، به خاطر اینکه ارزش قانونی و حقوقی آن حفظ گردد، میبایست قرارداد مشاوره  به شکل کامل و واضح تنظیم شود.

به همین دلیل بهتر است که طرفین، به منظور صرفه جویی در زمان شان و روشن نمودن وظیفه ها و مسئولیت‌ها و همچنین تعیین کردن تعهدات قرارداد مشاوره بازاریابی و فروش را  منعقد کنند.

آخرین مطالب
مقالات مشابه
نظرات کاربرن
avatar
ایران پیپر
تاریخ ثبت : 13 تیر 1401

سایت برای مقاله iranpaper