صادره به تاریخ، صادره در تاریخ، تاریخ صدور:
فلسطینیان ساکن کرانه باختری تحت اشغال اسرائیل روز شنبه در انتخابات شهرداری که توسط مخالفان اصلی حماس، حاکمان اسلامگرا غزه، در اعتراض به تعویق نامحدود انتخابات سراسری تحریم شده بود، رای دادند.
15 سال است که انتخابات پارلمانی یا ریاست جمهوری در سرزمین های فلسطین برگزار نشده است، در حالی که آخرین رای شهرداری - که توسط حماس نیز تحریم شد - در سال 2017 برگزار شد.
از 376 روستای کرانه باختری، 60 روستا فاقد کاندیدا بودند و 162 روستای دیگر دارای لیست واحد بودند و تنها 154 روستا باقی ماندند که در روز شنبه رای دادند.
فرید تم الله، سخنگوی کمیسیون مرکزی انتخابات فلسطین، به خبرگزاری فرانسه گفت که مراکز رای گیری در همه روستاهایی که قرار است روز شنبه رای گیری شود، باز است.
مسلمه اسرو، یک رای دهنده 26 ساله در نیلین، روستایی در نزدیکی رام الله، ابراز امیدواری کرد که "انتخابات به انتخابات ریاست جمهوری منتهی شود تا بتوانیم رئیس جمهوری که نماینده ما باشد و یک دولت جدید انتخاب کنیم."
اسرو به خبرگزاری فرانسه گفت: "ما یک دولت را نمی خواهیم، ما می خواهیم چیز جدیدی ببینیم، امیدواریم شاهد تغییر باشیم، افراد جدید، به ویژه جوانان."
به گفته کمیسیون انتخابات، مراکز رای دهی در ساعت 19:00 (17:00 به وقت گرینویچ) بسته شدند و تقریباً 65 درصد از 405000 واجد شرایط رای دادن رای دادند.
در این بیانیه آمده است که نتایج بعد از ظهر یکشنبه اعلام خواهد شد.
این اولین مرحله از یک فرآیند دو مرحلهای بود که قرار است شهرها در مارس 2022 رای دهند.
رای شهرداری ناچیز تلقی می شود، زیرا اکثر نامزدها به عنوان مستقل شرکت می کنند و حماس در آن شرکت نمی کند.
جهاد حرب، تحلیلگر سیاسی، گفت که آنها "از نظر سیاسی بی اهمیت هستند، زیرا در روستاها اتفاق می افتند، نه در شهرهای بزرگ" و در غیاب حماس "بی فایده" هستند.
گروه افراطی که از سال 2007 بر غزه حکومت می کند، در اعتراض به تعویق نامحدود رئیس جمهور محمود عباس در انتخابات پارلمانی و ریاست جمهوری که قرار است در اوایل سال جاری برگزار شود، رأی گیری را تحریم می کند.
اسلام گرایان آماده لغو انتخابات پارلمانی بودند که به طور گسترده دلیل واقعی تاخیر 11 ساعته عباس در رای گیری تلقی می شد. وی به امتناع اسرائیل از اجازه رای گیری در بیت المقدس شرقی ضمیمه شده اشاره کرد.
دوره ریاست جمهوری عباس قرار بود در سال 2009 به پایان برسد.
حماس و فتح، یک حزب سکولار به رهبری عباس 86 ساله، از سال 2007، زمانی که اسلامگرایان غزه را پس از یک هفته درگیریهای مرگبار تصرف کردند، درگیری دارند.
(AFP)
[ad_2]
مقالات مشابه
- شرکت صادرات و واردات کالاهای مختلف از جمله کاشی و سرامیک و ارائه دهنده خدمات ترانزیت و بارگیری دریایی و ریلی و ترخیص کالا برای کشورهای مختلف از جمله روسیه و کشورهای حوزه cis و سایر نقاط جهان - بازرگانی علی قانعی
- لباس بچگانه: آیا واقعاً به آن نیاز دارید؟ این به شما کمک می کند تصمیم بگیرید!
- اسباب بازی Sheet Cheet
- استفاده حرفه ای از وب سایت ها
- کفش برشکا - آفلند
- استدلال های خلاص شدن از طراحی داخلی
- چرا تمام انگیز خواهید اپیدیولوژی توسط پروفسور نیل فرگوسن
- گوشی های جدید این هفته
- آموزش PBN 2020
- سمت زشت پودر میکرونیزه کربنات کلسیم