سه نفر در حمله هواپیمای بدون سرنشین در ابوظبی کشته شدند
صادره به تاریخ، صادره در تاریخ، تاریخ صدور:
هنگامی که شورشیان یمنی عملیات نظامی در امارات متحده عربی را اعلام کردند، مقامات گفتند که سه نفر در حمله پهپادی ادعایی که منجر به انفجار و آتش سوزی در ابوظبی شد، کشته شدند.
دو هندی و یک پاکستانی بر اثر انفجار سه مخزن بنزین در نزدیکی انبار غول نفتی ADNOC در اثر آتش سوزی در یک محل ساخت و ساز در فرودگاه ابوظبی کشته شدند.
پلیس گفت "اشیاء پرنده کوچک" در هر دو مکان پیدا شده است که نشان دهنده نوعی حمله عمدی است که در امارات ثروتمند امارات متحده عربی، یک پناهگاه امن بدنام در خاورمیانه ناآرام، سابقه نداشته است.
پلیس در بیانیه ای اعلام کرد: «تحقیقات اولیه حاکی از کشف اجسام کوچک پرنده احتمالاً متعلق به پهپادها است که در هر دو منطقه سقوط کرده و احتمالاً باعث انفجار و آتش سوزی شده است».
شورشیان حوثی تحت حمایت ایران در یمن مسئولیت این حملات را بر عهده نگرفته اند. اما یک سخنگوی ارتش هوتو خواستار "عملیات نظامی" در امارات متحده عربی، شریک ائتلاف حامی دولت یمن، شد تا در جنگ هفت ساله تشدید شود.
یحیی سریع در توئیتی نوشت که نیروهای مسلح شورشیان گفته اند «در ساعات آینده عملیات نظامی مهمی در امارات اعلام خواهند کرد».
حملات پهپادها نشانه حملات هوتوها به عربستان سعودی است، متحد امارات متحده عربی که رهبری ائتلافی را برای دولت یمن در جنگ داخلی شدیدی رهبری می کند.
ابوظبی و دبی را تهدید می کند
پیش از این، شورشیان تهدید کرده بودند که به ابوظبی و دبی، جواهر پر زرق و برق امارات متحده عربی که سال گذشته اولین نیروگاه هسته ای خود را افتتاح کرد، حمله خواهند کرد.
آخرین اظهارات هوتوها دو هفته پس از آن است که آنها یک کشتی با پرچم امارات به نام Rwabee را در سواحل یمن به تصرف خود درآوردند و فیلمی منتشر کردند که تجهیزات نظامی ادعایی را در آن نشان می داد.
امارات متحده عربی گفت روابی که 11 خدمه آن اکنون گروگان هستند، یک "کشتی باری غیرنظامی" است و این هواپیماربایی را "افزایش خطرناک" در مسیر شلوغ کشتیرانی دریای سرخ خواند.
شورشیان بعداً درخواست شورای امنیت سازمان ملل برای آزادسازی فوری کشتی را رد کردند و گفتند که این کشتی "اسباب بازی برای کودکان حمل نمی کند، بلکه سلاح برای افراط گرایان حمل می کند".
درگیری در یمن فاجعه ای برای میلیون ها شهروند این کشور بوده است که خانه های خود را ترک کرده اند که بسیاری از آنها در آستانه قحطی قرار دارند و سازمان ملل آن را بدترین بحران انسانی جهان می نامد.
امارات قبل از اعلام تغییر تاکتیک در سال 2019 به ائتلاف علیه هوتوها پیوست.
اخیراً یک تیپ حامی دولت عربستان با حمایت سعودی ها و امارات ضربه سختی به شورشیان وارد کرد و سه منطقه را در استان شبوه بازپس گرفت.
این درگیری ها بخشی از موج خشونت در این کشور متلاشی شده بود، جایی که جنگ در چندین جبهه در جریان است.
(AFP)
[ad_2]