DevOps اتوماسیونی که تیمها را متحول میکند!
DevOps چیست و چه کاری انجام می دهد؟
این استقلال به توسعهدهندگان این اجازه را میدهد که بهطور مؤثرتری در پروژه مشارکت کنند و ارتباط عمیقتری با کار خود برقرار کنند که در نهایت باعث افزایش روحیه و رضایت شغلی میشود. در نتیجه، این امر منجر به افزایش بهرهوری و نرخ حفظ نیروهای کاری در تیمهای توسعه میشود. DevOps به عنوان یک رویکرد جامع، به سازمانها کمک میکند تا با سرعت و کیفیت بالاتری نرمافزارها و خدمات را ارائه دهند. با تمرکز بر همکاری، اتوماتیکسازی و بهبود مستمر، DevOps میتواند مزایای قابل توجهی از جمله افزایش بهرهوری، بهبود کیفیت و رضایت مشتریان را به همراه داشته باشد. هرچند پیادهسازی DevOps ممکن است چالشهایی را به همراه داشته باشد، اما با برنامهریزی مناسب، آموزش و تعهد سازمانی، این موانع قابل غلبه هستند. تیم DevOps شامل توسعهدهندگان و عملیات IT است که در طول چرخه عمر محصول به طور مشترک کار میکنند تا سرعت و کیفیت انتشار نرمافزار را افزایش دهند.
در Agile، همکاری تیمی بیشتر بین اعضای تیم توسعه وجود دارد و هدف اصلی، ارائه سریعتر نسخههای قابل استفاده از نرمافزار است. اما در DevOps، همکاری بین تیمهای توسعه نرمافزار و عملیات فناوری اطلاعات اهمیت پیدا میکند تا فرآیند بهینه و یکپارچهای برای توسعه و استقرار شکل بگیرد. DevOps به بهبود ارتباطات و همکاری میان تیمهایتوسعه و عملیات کمک میکند و این موضوع، باعث سادهتر شدن فرآیند رفع اشکالهاخواهد شد. با تسهیل این ارتباطات، تیمها میتوانند مشکلات را سریعتر شناساییکرده و به رفع آنها بپردازند. این امر، به افزایش سرعت تحویل برنامهها و کاهشزمان مورد نیاز برای حل مشکلات کمک میکند.
هرچند که نیاز به هماهنگی مداوم و مدیریت پیچیده،از معایب این مدل محسوب میشود. دواپس یک فرآیند پویا است که نیاز به تطابق مستمر با خواستههای در حال تغییر توسعهدهندگان، اپراتورها، مدیران محصولات و مشتریان دارد. اگر کسبوکار شما خواهان افزایش سرعت، کیفیت و انعطافپذیری است و آمادگی برای تغییر فرهنگ سازمانی را دارد، DevOps میتواند راهحل مناسبی باشد. بالانس بین استفاده از دادهها برای بهبود عملکرد و حفظ حریم خصوصی کاربران یک چالش جدی است. شرکتهایی مانند Apple از تکنیکهای "یادگیری فدرال" استفاده میکنند که امکان آموزش مدلهای AI را بدون به اشتراکگذاری دادههای خصوصی فراهم میکند. شرکت Facebook از سیستمی به نام "Sapienz" استفاده میکند که میتواند به طور خودکار تستهای کارآمد برای اپلیکیشنهای موبایل تولید کند.
یکپارچه سازی و تست کردن مداوم باعث توسعه و تولید محصولات به صورت مداوم میشود. فرکانس یا نرخ انتشار و micro-service ها باعث ایجاد چالش های عملیاتی مهم میشوند. برای حل این نوع مشکلات، کار یکپارچه سازی و ارائه مداوم انجام میشود محصول در هنگام اجرا سریع تر، ایمن تر و مطمئن تر باشد. DevOps یکی از مفاهیم مهم و اساسی در دنیای توسعه نرمافزار و IT است که امروزه بیشتر از هر زمان دیگری در صنعت فناوری مورد توجه قرار گرفته است. اگر به دنبال سرعت بخشیدن به فرآیند توسعه و افزایش کیفیت نرمافزار خود هستید، احتمالاً نام دواپس را شنیدهاید.
در هر دو روش، تأکید زیادی بر تعامل بین اعضای تیم و افراد وجود دارد تا نسبت به تغییرات سازندهتر، کارآمدتر و پاسخگوتر باشند. در حالی که تیمهای Agile روی توسعه کار میکنند، DevOps نیاز نرمافزار را برجسته میکند. به عبارت دیگر، DevOps محصولی میسازد که تیمهای Agile آن را آزمایش و اجرا میکنند. از آنجا که هدف استفاده از هر دوی این روشها، افزایش بهرهوری کلی است، بهتر است هر دو را باهم ترکیب کرد تا تیمها بتوانند از هر دو روش برای نتیجه سریعتر و کارآمدتر استفاده کنند. BMW با سی هزار سرور که پنج هزار برنامه مختلف را اجرا میکنند، راه موفقیت را با برداشتن گامهای کوچک به سمت تغییر، بهجای تلاش برای ایجاد یک دگرگونی عمده در یکباره پیدا کرد، شروع کرد.
این عمل، یک روش جدید و بهنوعی تغییری فرهنگی در مهندسی نرمافزار است که پیامدهای مهمی برای تیمها و سازمانهایی دارد که با یکدیگر کار میکنند. Agile بیشتر بر بهبود فرآیند چرخه عمر توسعه نرمافزار تمرکز دارد و تیمها را قادر میسازد با تقسیم پروژه به بخشهای کوچکتر و تحویل تدریجی، سرعت و کیفیت توسعه را بالا ببرند. برای توضیح این که DevOps چیست و چگونه کار می کند باید گفت که دواپس یک متدولوژی است که برای بهبود کار در طول چرخه عمر توسعه نرم افزار استفاده می شود. در ایده آل ترین حالت دواپس به این معنی است که یک تیم IT بتواند نرم افزاری را بنویسد که نیاز های کاربران را بدون مشکل برآورده کند. این نرم افزار باید بدون اتلاف وقت توسعه یابد و در اولین تلاش به طور بهینه اجرا شود. اگر این امر محقق شود، سرعت ارائهی محصول یا خدمات به کاربران نهایی تا حد قابل توجهی افزایش پیدا میکند.
برای رفع این چالش، میتوان از قابلیتهای ادغام آژور دواپس با سرویسهای ابری دیگر مانند AWS و Google Cloud بهره برد. آژور دواپس، با وجود تمامی مزایا و امکانات برجستهای که ارائه میدهد، ممکن است با برخی چالشها و محدودیتها همراه باشد. در این بخش به بررسی دقیق این معایب و ارائه توضیحاتی کاربردی درباره هریک میپردازیم. Azure Artifacts امکان مدیریت و اشتراکگذاری بستههای نرمافزاری را در اختیار تیمها قرار میدهد. این ابزار با پشتیبانی از NuGet ،npm و Maven، فرآیند مدیریت وابستگیها را ساده میکند. در توسعه نرمافزار،روشهای مختلفی برای پیادهسازی DevOps وجود دارد که دو مدل برجسته آن، مدل آبشار (Waterfall) و مدلچابک (Agile)هستند.
سازگاری با تغییرات و موقعیتهای جدید برای حوزههای مترقی مانند توسعه نرمافزار فناوری اطلاعات، حیاتی است. DevOps یک ابزار یا تکنولوژی نیست بلکه یک فرهنگ و چارچوب در حال تکامل است که با تکیه بر ابزارها و تکنولوژیها سعی در توسعه سریعتر و بهتر برنامهها دارد. دواپس یک رویکرد مشترک برای توسعه و عملیات نرمافزار هستش که هدف خودکارسازی فرایندها، بهبود ارتباطات و همکاری، ارائه سریعتر و مطمئنتر نرمافزارهایی با کیفیت بالاتر رو دنبال میکنه. روشهای DevOps مزایای متعددی رو ارائه میدن که از جمله میشه به زمان سریعتر ارائه به بازار، افزایش قابلیت اطمینان و کیفیت، بهبود رضایت مشتری، افزایش چابکی و کاهش هزینهها اشاره کرد. امنیت در آژور دواپس نهتنها از دادهها و فرآیندهای شما محافظت میکند، بلکه اعتماد و اطمینان بیشتری به تیمهای توسعه و عملیات میدهد.
Kubernetes به تیمهای DevOps این امکان را میدهد تا به صورت خودکار کانتینرها را در محیطهای چندگانه ابری مدیریت کنند و بهینهسازی فرآیندهای استقرار را انجام دهند. ادغام مداوم و تحویل مداوم عملیاتی است که روند انتشار نرمافزار را از ساخت تا استقرار خودکار می کند. Docker ابزاری برای ایجاد و مدیریت کانتینرها است که به توسعهدهندگان کمک میکند تا برنامهها را در محیطهای ایزوله اجرا کنند. Kubernetes ابزاری برای مدیریت و مقیاسبندی این کانتینرها است که به صورت خودکار میتواند کانتینرها را در مقیاس بزرگ مدیریت کند. با DevOps، تعدادی از سازمانهای تجاری یک سیستم امنیتی یکپارچه رو پیادهسازی کردن. به همراه توسعهدهندگان و پرسنل عملیاتی، توصیه میشه تیمهای امنیتی ماهر رو هم برای نظارت دقیق بر پیکربندی، زیرساخت و یکپارچگی استخدام کنین.
در نهایت، آینده DevOps با AI، نوید بخش سیستمهای نرمافزاری پایدارتر، امنتر و کارآمدتر است که میتوانند به سرعت با نیازهای متغیر کسب و کار و انتظارات مشتریان سازگار شوند. با استفاده از تکنیکهای پردازش زبان طبیعی، AI میتواند لاگها را تحلیل کرده و علل ریشهای مشکلات را سریعتر شناسایی کند. شرکت IBM از سیستمی به نام "Watson AIOps" استفاده میکند که میتواند مشکلات را با دقت بالا و در زمان کوتاهتری نسبت به روشهای سنتی شناسایی کند. DevOps از ترکیب دو کلمه Development به معنی توسعه دهنده و Operations به معنی عملیات، تشکیل شده است. امروزه ترویج و گسترش پروسه های توسعه و عملیات به صورت تیمی، یک فرهنگ محسوب میشود.
این رویکرد با استفاده از ابزارهایی مثل CI/CD و اتوماسیون، تضمین میکند که نرمافزار نه تنها به خوبی ساخته شود، بلکه به سرعت و بدون مشکل به کاربران تحویل داده شود. DevOps به همکاری و هماهنگی بین تیمهای توسعه و عملیات سازمان اشاره دارد، که منجر به ایجاد، آزمایش، تست و ارسال نرم افزارها در شکل اتوماتیک و مداوم میشود. در روش سنتی، برنامه نویسانی که در حال کار بر روی پروژه هستند، بهتر از هر کسی میتوانند در مورد مواردی مثل کانفیگ سرورها، موقعیت مکانی آنها، ترافیکی که برنامه احتمالا خواهد داشت و... اما معمولا به دلیل جدا بودن دو بخش توسعه و عملیات، توسعه دهندگان در این موارد دخالتی نمیکنند. در روش DevOps، توسعهدهندگان اطلاعات خود را در اختیار تیم عملیاتی قرار میدهند و آنها نیز از این ورودیها در انتخاب سرور استفاده میکنند. DevOps در مورد یکسانسازی و اتوماسیون فرایندها است و مهندسان داوپس در ترکیب کد، نگهداری برنامهها و مدیریت برنامهها نقش اساسی دارند.
Jenkins به دلیل داشتن افزونههای متعدد و سازگاری با ابزارهای مختلف، به یکی از محبوبترین گزینهها برای خودکارسازی فرآیندهای CI/CD تبدیل شده است. اگر شما نیز به دنبال ارتقای فرآیندهای توسعه و استقرار نرمافزار خود هستید، بهترین دورههای DevOps و آموزشهای مربوطه میتوانند راهی عالی برای شروع باشند. DevOps نه تنها باعث بهبود عملکرد فنی شما میشود، بلکه به شما کمک میکند تا به عنوان یک توسعهدهنده یا مهندس IT، در صنعت فناوری به موفقیت بیشتری دست یابید. به عنوان مثال، Google از رویکرد DevOps برای بهبود محصولات خود استفاده میکند. این شرکت با بهرهگیری از ابزارهای DevOps، میتواند به سرعت به تغییرات بازار و نیازهای کاربران واکنش نشان دهد و به طور مداوم ویژگیهای جدیدی را به محصولات خود اضافه کند. با استفاده از ابزارها و تکنیکهای خودکارسازی، فرآیند تست و بررسی کدها بهبود مییابد و خطاها سریعتر شناسایی و برطرف میشوند.
هر یک از این ابزارها بهطور جداگانه قابل استفاده هستند، اما قدرت واقعی این پلتفرم در یکپارچگی آنها با یکدیگر است که یک تجربه کامل و حرفهای از DevOps را ارائه میدهد. در نهایت، پیادهسازی DevOpsمیتواند بهطور چشمگیری بهرهوری، کیفیت و سرعت در سازمانها را بهبود ببخشد. بااستفاده از این متدولوژی، کسبوکارها قادر خواهند بود تا به سرعت به تغییرات پاسخدهند، مشکلات را سریعاً حل کرده و موفقیتهای بیشتری کسب کنند. استفاده از این ابزارها، کیفیت و ثباترا در کل چرخه عمر توسعه نرمافزار تضمین خواهد کرد. اصول اساسی همکاری، ارتباط و شفافیت به توسعهدهندگان این امکان را میدهند که به راحتی به اطلاعات حیاتی دسترسی داشته باشند و همزمان احترام متقابل میان اعضای تیم تقویت میشود.
هر دو روش به توسعه نرمافزار کمک میکنند، اما از زوایای مختلفی به مسئله نگاه میکنند. مهندسان DevOps با همکاری تیمهای مختلف در سازمان، نقش کلیدی در توسعه نرمافزار با کیفیت، قابل اعتماد و در زمان مناسب ایفا میکنند. برای کسب اطلاعات بیشتر به لینک طراحی پورتال سازمانی و خدمات سئو مراجعه کنید. در یک توضیح دقیق تر درباره این که DevOps چیست می توان گفت که رویکرد دواپس یکی از تکنیک هایی است که کارکنان فناوری اطلاعات برای اجرای پروژه های IT خود از آن استفاده می کنند. این رویکرد همچنین می تواند با توسعه نرم افزار اجایل (Agile) همزیستی داشته باشد.
یک ابزار مدیریت کد است که با همکاری تیمی میان توسعهدهندگان، امکان ردیابی تغییرات و هماهنگی بین اعضا را فراهم میکند. در روش سنتی، قبل از آنلاین کردن برنامه، تستهایی روی آن انجام میشود تا عملکرد برنامه برای آخرین بار تست شود. در روش DevOps قبل از انتشار نهایی، یک تست روی برنامه اجرا شده و کمی سرعت آن افت میکند. هیچ مشکلی در نظم کاری به وجود نیامده و برنامه طبق زمانبندی قبلی منتشر میشود. در سال 2015 میلادی، Adidas اولین کفش ورزشی خود را، بنام ” Yeezy ” که با همکاری Kanye West طراحی شده بود، عرضه کرد. تقاضا برای کفش اصلی و پیگیری های فراوان آن، آنی و بسیار زیاد بود، به طوری که Adidas بیش از 2600 کفش را در عرض 5 ثانیه فروخت.
DevOps به دلیل توانایی آن در سادهسازی فرآیندهای توسعه نرمافزار، افزایش همکاری و تسریع در تحویل نرمافزار، اهمیت فزایندهای پیدا کرده است. از آنجایی که سازمان ها به اولویت دادن به تحول دیجیتال و روش های چابک ادامه می دهند، انتظار می رود تقاضا برای تخصص DevOps افزایش یابد. او باید تهدیدات امنیتی را شناسایی ومدیریت کرده و اطمینان حاصل کند که، نرمافزار و سیستمها در برابر حملات و نفوذهامحافظت شدهاند. این نقش شامل پیادهسازی و نظارت بر اقدامات امنیتی، انجامارزیابیهای منظم و همکاری با تیمهای دیگر برای تضمین امنیت کلی سیستم است. توسعهدهندگان به نوشتن کدهای جدید و اضافهکردن ویژگیها به نرمافزار میپردازند، در حالی که تسترها برای بررسی عملکرد وکیفیت کدها و شناسایی مشکلات احتمالی مسئول هستند. این نقش نیازمند همکاری نزدیک ومداوم بین توسعهدهندگان و تسترها برای اطمینان از عملکرد صحیح نرمافزار و رفع بهموقع مشکلات است.
مهندسی DevOps یک عنوان شغلی نسبتا جدید در ایران به حساب میآید که تعداد شرکتهایی که نیاز به استخدام مهندسین آن دارند، رو به افزایش است. طبق آمارها و بررسیهایی که از سایتهای کاریابی ایرانی انجام دادیم، متوجه شدیم تعداد آگهیهای مربوط به استخدام مهندسین DevOps رو به افزایش بوده و حقوق خوبی نیز به این افراد پرداخت میشود. مدیریت پیکربندی مطمئن میشود که برنامه ها فقط با منابعی که مربوط به محیط خودشان است ارتباط و تعامل داشته باشند. فایل های پیکربندی می توانند در هنگام توسعه نوشته شوند و یا می توانند در یک زمان با هم بارگذاری شوند. تا عملکرد برنامه ها و زیرساخت ها را ردیابی کنند تا بتوانند به سرعت در برابر مشکلات واکنش نشان دهند. تیم هایی دارند که کل چرخه عمر و زیرساخت را به عنوان بخشی از مسئولیت های خود میدانند.
دواپس ترکیبی از شیوههای فرهنگی و ابزارهای خودکارسازی است که به شرکتهای نرمافزاری این امکان را میدهد تا بهسرعت اپلیکیشنهای با کیفیت بالا را تحویل دهند. این رویکرد همکاری نزدیکتری بین تیمهای توسعه و عملیات ایجاد میکند و به تمام اعضا اجازه میدهد که در طول چرخه عمر نرمافزار مشارکت داشته باشند. با پرداختن به چالشهایی همچون فرآیندهای دستی زمانبر و دانش پراکنده، دواپس قابلیت پاسخدهی فرآیند تحویل را افزایش میدهد. اما دواپس بهطور مستقل عمل نمیکند؛ این رویکرد بهطور طبیعی با سایر ابتکارات بهبود کسبوکار همراستا است. پیادهسازی بازخوردهای کوتاهتر، ارتباطات سادهتر بین تیمها و استقرارهای قابل اعتمادتر موجب تسریع نوآوری میشود.
با تکیه بر لایههای مختلف امنیتی و استانداردهای جهانی، میتوانید با خیال راحت از این پلتفرم استفاده کرده و پروژههای خود را مدیریت کنید. این پلتفرم از استانداردهای امنیتی مانند ISO و SOC 2 پشتیبانی میکند و امکاناتی مانند کنترل دسترسی مبتنیبر نقش (RBAC)، رمزنگاری دادهها و نظارت بر فعالیتهای کاربر را ارائه میدهد. یک مهندس DevOps بهعنوان پل ارتباطی بین تیمهای توسعه و عملیات فناوری اطلاعات عمل میکند. فعالیتدر این شغل نیازمند تسلط بر فرآیندها، فرهنگ و ابزارهای DevOpsخواهد بود. در ادامه، وظایفمهندس دواپس و نقشهای مختلف یک مهندس DevOps ومسئولیتهای این فرد را بررسی کردهایم. ابزارهای DevOpsمجموعهای از ابزارها هستند که برای خودکارسازی و بهینهسازی فرآیندهای توسعه نرمافزاراستفاده میشوند.
اما با اتخاذ DevOps، کسب و کارها میتون تمرکز رو از اهداف دپارتمانی به اهداف سازمانی تغییر بدن و یک محیط کاری مشارکتی و فعال رو فراهم کنن. با کمک ابزارهای خودکار و فرایندهای تسریع شده، تیمهای فعال در این نوع کسب و کارها همکاری نزدیکتری با همدیگه دارن و مسائل رو خیلی سریعتر شناسایی و حل میکنن. این قابلیت به تیمها کمک میکند تا کیفیت نهایی محصول را بررسی کرده و اشکالات را پیش از انتشار شناسایی و رفع کنند. در پایان، DevOps یک مسیر شغلی امیدوارکننده را برای کسانی که علاقه مند به پر کردن شکاف بین توسعه نرم افزار و عملیات فناوری اطلاعات هستند، ارائه می دهد. DevOps با تمرکز بر همکاری، اتوماسیون و بهبود مستمر، همچنان جزء حیاتی شیوه های توسعه نرم افزار مدرن است.
بعضی از متدهای معروف Agile که در شرکتهای نرم افزاری به کار گرفته میشوند، عبارتند از اسکرام، XP ،AUP و... با این که هر کدام از این متدها ساختار جداگانه و مستقل خود را دارند، اما در پایان به رشد مجموعه و بالا بردن کیفیت ختم میشوند. Agile به افراد تیم کمک میکند تا در کنار هم، با سرعت بالا و حفظ کیفیت، تصمیم گرفته و پروژه را پیش ببرند. تا قبل از DevOps، تیمهای توسعه و عملیاتی در دو محیط ایزوله و جدا از هم فعالیت داشتند. دواپس یک روش مهندسی نرمافزار است که هدف آن یکپارچهسازی کار تیمهای توسعه نرمافزار (Dev) و عملیات نرمافزار (Ops) از طریق تسهیل فرهنگ همکاری و مسئولیت مشترک است.
با این حال، استفاده از پلنهای رایگان یا تخفیفهای ویژه مایکروسافت برای استارتاپها میتواند این مشکل را تا حدی کاهش دهد. ● چگونه میتوان به عنوان مهندس DevOps موفقشد؟ برای موفقیت در این حوزه، نیاز به دانش فنی قوی، مهارتهای همکاری و تجربهعملی در استفاده از ابزارهای DevOps دارید. در مجموع با وجود چالشهای موجود، DevOpsمیتواند ابزار قدرتمندی برای بهبود فرآیندها و عملکرد سازمانها باشد. آگاهی ازاین چالشها و برنامهریزی مناسب برای مواجهه با آنها، میتواند به موفقیت پیادهسازیDevOpsکمک کند. تا سازمانها نرمافزارهای خود را با سرعت، کیفیت وکارایی بیشتری توسعه داده و منتشر کنند. علاوه بر این، این یکپارچگی فرآیند جذب اعضای جدید تیم را تسهیل میکند، زیرا فرآیندهای دستی کمتری برای یادگیری وجود دارد و افراد میتوانند سریعتر به تولید ارزش برای سازمان بپردازند.
بهینهسازی بخشهای مختلف کسبوکار بااستفاده از DevOps، به سازمانها کمک میکند تا از امکاناتموجود به بهترین شکل بهرهبرداری کنند. این یکپارچگی باعث میشود که منابع به شکلبهینهتری استفاده شوند و فرآیندهای کاری، بهتر پیش بروند. دواپس بهعنوان یک روش همافزایشی در توسعه نرمافزار و عملیات شناخته میشود که تمرکز اصلی آن بر خودکارسازی فرآیندها، ارتقاء ارتباطات و همکاری، و تسریع در تحویل نرمافزار با کیفیت بالا است. پیادهسازی شیوههای دواپس مزایای متعددی را به همراه دارد، از جمله کاهش زمان ورود به بازار، افزایش قابلیت اطمینان و کیفیت، بهبود رضایت مشتری، افزایش چابکی و کاهش هزینهها. قبل از ظهور DevOps، تیمهای توسعه نرمافزار و عملیات به طور جداگانه کار میکردند.
مایکروسافت با آژور دواپس به تیمها کمک میکند تا با استفاده از فناوریهای مدرن و اصول DevOps ، بهرهوری خود را افزایش دهند. در ادامه این مقاله ابرآراز با ما همراه باشید تا این سرویس را زیر ذرهبین ببریم و بررسی کنیم. DevOps به سازمانها این امکان را میدهد که مهارتهایتیمهای خود را به سطوح جدیدی ارتقا دهند. با اجرای این متدولوژی، تیمها بهمجموعه دادههای واحدی دسترسی خواهند داشت و مستندسازی و دستیابی به کیفیت یکنواختدر سراسر سازمان آسانتر شود. بنابراین، اعضای تیم به مهارتهای جدید و به روزتریدست پیدا کرده و میتوانند بهطور مؤثرتری به انجام وظایف خود بپردازند.
روی تقاضای مشتریان تمرکز کنین و براساس بازخورد اونها تغییرات یا بهبودهای سریعتری رو در نرمافزار ایجاد کنین. اتوماسیون فرایندها، تیمها رو قادر میسازه تا زمان بیشتری رو برای کارهای استراتژیک در اختیار داشته باشن و در نهایت نرمافزاری با کیفیت بالاتر رو تحویل بدن. پیادهسازی دواپس به همراه مفاهیم CI/CD اون به انتشار سریع و با کیفیت نرمافزار کمک میکنه. روشی برای مدیریت ایجاد محصولات با تاکید بر تحویل مداوم در حالی که بار کاری شدیدی رو به تیم توسعه تحمیل نمیکنه. کانبان هم مثل اسکرام، فرایندی هستش که برای کمک به تیمها برای همکاری موثرتر با همدیگه طراحی شده. با توجه به تغییرات همیشگی و سرعت بالا در محیطهای کاری امروزی، تحویل سریعتر و انعطافپذیری نسبت به تغییرات ناگهانی در فضای توسعه نرمافزار برای رشد یک سازمان ضروری به حساب میاد.
همچنین ابزارهای مانیتورینگ یا APM) Application Performance Monitoring) هم استفاده میشود. آژور دواپس یکی از ابزارهای برجسته و جامع برای تیمهای نرمافزاری و DevOps است. این پلتفرم با ارائه امکانات متنوع و پیشرفته، به تیمها کمک میکند تا فرآیندهای خود را بهینه کنند، بهرهوری را افزایش دهند و محصولات باکیفیتتری ارائه دهند. آژور دواپس با این امکانات حرفهای، به تیمها کمک میکند تا پروژههای خود را سریعتر، کارآمدتر و با کیفیت بالاتر به بازار عرضه کنند. اگر بهدنبال یک راه حل جامع برای مدیریت چرخه عمر نرمافزار هستید، آژور دواپس گزینهای بینظیر است.
برنامه نويسي به انگليسي