آموزش ساخت سیر سیاه 2020-10-16
سیر سیاه؛ از خواص و عوارض تا طرز تهیه چطور
زمانی که سیر نرم شد، یک حبه را در دهان بگذارید؛ بافت سیر باید نرم، اسفنجی و جویدنی باشد. با تهیهی سیر سیاه در منزل، میتوانید از یک چاشنی طبیعی، خوشمزه و سالم بهرهمند شوید و آن را به دوستان و خانوادهی خود هدیه دهید. البته، میتوان آن را پس از حدود ده روز خورد، اما اگر میخواهید خیلی خوشمزه شود، باید تا ۴۰ روز صبر کنید.
اما سیر سیاه صدها سال است که در غذاهای چینی استفاده میشود. سیر خشک را در پلوپز بچینید، درب را ببندید و دو هفته روی حالت «گرم نگهدارید» قرار دهید. پس از ۲ هفته، سیر باید نرم، تخمیر شده و سیاه شده باشد. اگر اینطور نبود، ۱ تا ۴ هفته دیگر به پخت ادامه دهید و هر هفته چک کنید.
رطوبت نیز یک عامل حیاتی در تبدیل سیر تازه به سیر سیاه است. رطوبت محیطی مناسب برای انجام فرآیند تخمیر حدود درصد است. همچنین فرایند تخمیر باید به گونه ای انجام شود که باعث حفظ رطوبت درون سیر شود. این کار باعث میشود تا سیر در فرآیند تبدیل به سیر سیاه، نرم و شیرین شود.
بنابراین دلیل تیرگی سیر سیاه با دلیل تیرگی مواد تخمیری که از طریق فعالیتهای باکتریایی به دست میآیند، کاملا متفاوت است. سیر سیاه مادهای ادرار آور و حاوی پتاسیم است که میتواند به درمان یا جلوگیری از پیشرفت انواع بیماریهای کلیوی کمک کند. سیر سیاه حاوی مواد مغذی بسیار زیاد است، از جمله ویتامین C، ویتامین B6، آهن، کلسیم، فسفر، منگنز و فلزات دیگر. همچنین، سیر سیاه حاوی ترکیبات فعال مثل آللین، سولفورافان و فلاوونوئیدها است که به عنوان گروههای فعال دارویی شناخته میشوند. سیر سیاه موجود در بست آف پرشین با کیفیت عالی و فراوری طبیعی، طعمی شیرین، ملایم و منحصر به فرد دارد که میتواند به هر وعدهغذایی شما عمق و لذت ویژهای اضافه کند.
گنجاندن سیر سیاه در رژیم غذایی هفتگی کمک میکند دفاعتان در برابر بیماریهای مزمن و استرس اکسیداتیو قویتر شود. شاید خوردن سیر خام چندان خوشآیند نباشد، اما برای مهار و نابودی میکروبها موثر است. شاید این سوال برای شما پیش آمده باشد که بهترین روش مصرف سیر چیست؟ در این مقاله به این سوال پاسخ خواهیم داد. به گزارش همشهری آنلاین به نقل از سلامت نیوز، همانطور که میدانید محصولی با نام سیر سیاه بسیار زبانزد همه مردم شده و فروشگاه های بسیاری به فروش این محصول روی آورده اند.
سیر سیاه، آلیسین ناپایدار را به مولکولهای پایدارتر آنتیاکسیدانی تبدیل میکنند. عصاره سیر سیاه، رادیکالهای آزادی را که میتوانند به کبد و خون و کلیهها آسیب بزنند کاهش میدهد. سیر سیاه نوعی سیر فرآوری شده است که از طریق فرایند تخمیر کنترل شده در دمای بالا (60 تا 80 درجه سانتیگراد) به مدت 1 تا 3 هفته تولید می شود. این فرآیند باعث ایجاد تغییرات شیمیایی در ترکیبات سیر می شود و رنگ آن را از سفید به سیاه تبدیل می کند.
شیشه یا هر ظرفی که به دما مقاوم است و درب آن بخوبی بسته می شود نیز گزینه مناسبی است.سیر را طوری بپوشانید تا رطوبت آن حفظ شود و از خشک شدن آن جلوگیری شود. دمای بخاری باید بین ۶۰ تا ۹۰ درجه سانتیگراد باشد؛ اما روشهای دیگر معمولاً بهتر عمل میکنند. سیر سیاه دکتر بیز را با مناسبترین قیمت از فروشگاه اینترنتی حیلامات بخرید. در این مقاله به بررسی خواص و طرز درست کردن سیرسیاه می پردازیم. سیر سیاه التهال گلو حنجره را در زمان سرما خوردگی و آلرژی کاهش دهد و بیمار های تنفسی و آسم را درمان می کند. پس از آمادهشدن سیرهای سیاه، میتوانید آنها را داخل ظرفی دربسته تا ۳ ماه نگهداری کنید.
در این مورد، سیر سیاهتر تشکیل خواهد شد و طعم ترد و خوشمزه است. سیر سیاه ممکن است با داروهای دیگری که مصرف میکنید تداخل ایجاد کند، مثلاً داروهای رقیقکننده خون و فشارخون و داروهای مربوط به عفونت ویروسی در افرادی که نقص ایمنی دارند. سیر سیاه برای نخستین بار توسط کره ایها برای مصارف دارویی تولید شد و علاوه بر مصارف دارویی از این محصول درتهیه شکلات و یا نوشابههای انرژی زا نیز استفاده میشود. بسیاری از افراد برای فرار کردن از طعم نامطلوب حاصل از جویدن سیر، آن را درسته قورت میدهند.
آرامپز یا پلوپز را روی حالت گرمنگهداشتن غذا (keep warm) قرار دهید. در این حالت، فقط دما و رطوبت لازم برای کهنهشدن سیرها تأمین میشود و سیرها نمیپزند. استفاده از سیر سیاه به مقدار زیاد ممکن است خون را رقیق کند و این مسئله میتواند در افرادی که در حال حاضر برای لختهشدن خون مشکل دارند یا داروهای رقیقکننده خون مصرف میکنند دردسرساز باشد.. سیر سیاه ممکن است باعث خونریزی زیاد بعد از عمل جراحی شود. در ادامه برخی خواص سیر سیاه و مضرات آن را به نقل از بهداشت نیوز بخوانید.
سیر سیاه دکتر بیزمیتوانید سیرسیاه با کیفیت عالی و قیمت ارزان را خریداری کنید و از خواص بیشمار آن بهره مند شوید. سیر را میتوان نه تنها در غذا بلکه به صورت چای یا نیز مصرف کرد. مانند سیر خام تازه ، سیر سیاه نیز میتواند به تنظیم سطح قند خون کمک کند. مقادیر بیشتر آنتی اکسیدان موجود در سیر سیاه؛ ممکن است به کاهش قند و عوارض مربوط به دیابت کمک کند. در فرایند تخمیر، دما و رطوبت باید در محدودهای خاص نگهداری شود و دستگاه تخمیر سیر سیاه به طور دقیق این شرایط را فراهم میکند تا بهترین نتیجه حاصل شود. سیر سیاه نوعی سیر است که با فرآیندی به نام تخمیر، به رنگ سیاه و طعم شیرین و ملایم تبدیل میشود.
سیستم ایمنی قوی، به این معنی است که بدن قادر است به طور موثرتری با عفونت ها و باکتری ها مبارزه کند. افراد زیادی برای مشاهده خواص سیر سیاه آن را در صبح با معده خالی می خورند تا از خواص درمانی آن بهرمند شوند. شما می توانید صبح با معده خالی این سیر را رنده کنید و داخل اب حل کنید تا بتوانید از خواص خوب آن بهرمند شوید. سیر سیاه برای تقوسیت سیستم ایمنی بدن و تقویت عملکرد سلول های ایمنی بدن لازن است و شما می توانید با خوردن سیر سیاه با معده خالی به کاهش وزن و تصیفه خون و رفع ناراحتی معده کمک کنید.
تخمیر سیر سفید و تبدیل شدن آن به سیر سیاه باعث واکنشهایی میشود که بر اسیدهای آمینه تاثیر میگذارد و به طور طبیعی، قند موجود در سیر را تغییر میدهد تا طعم و بافت سیر را تغییر دهد. رنگ مشکی متمایز سیر سیاه ناشی از تولید ترکیبی به نام ملانوئیدین است. واکنش تخمیر نه تنها رنگ سیر را تغییر میدهد، بلکه عطر و طعم را نیز تغییر میدهد.
سیر سیاه نیز مانند سیر معمولی برای تقویت سیستم ایمنی بدن مفید است. این ماده خوراکی سیستم ایمنی بدن را تقویت میکند و از بیماریهای باکتریایی و ویروسی جلوگیری میکند. این ماده غذایی پرخاصیت سلامت دستگاه گوارش و تنفس را نیز بهبود میدهد. سیر خام با تخمیر در دما و رطوبت کنترلشده به سیر سیاه تبدیل میشود.
در این فرایند، مقدار آلیسین (ترکیب ضدباکتری و ضدقارچ) در سیر سیاه افزایش مییابد که به سلامت قلب و عروق کمک میکند و در عین حال خواص ضد التهابی دارد. همچنین، آنتیاکسیدانهای موجود در سیر سیاه در کاهش ابتلا به سرطان موثرند. تهیه این نوع سیر کاری زمانبر است که از ۳ هفته تا ۶۰ روز طول میکشد. برای تهیه سیر سیاه چند روش خانگی وجود دارد، ولی بهترین روش قراردادن بوتههای سیر در آرامپز یا پلوپز است. این روش بسیار آسان است، ولی برای دستیابی به طعم شیرین و خوشایند نهایی باید صبور باشید.
به این صورت که سیر را در دستگاه های خاصی که دما و رطوبت مشخصی دارند در مدت زمان 40 الی 90 روز قرار میدهند. در این فرایند آلیسین موجود در سیر به انتی اکسیدان تبدیل میشود و به همین دلیل بوی بد سیر سفید از بین میرود. پس یکی از مزیت های مهم سیر سیاه، نداشتن بوی بد میباشد.
همچنین ممکن است به بهبود حافظه و سایر عملکردهای مغزی و شناختی کمک کند. سیر را در ظرف دربدار یا فویل بپیچید و در خشککن با دمای ۱۳۰ درجه فارنهایت قرار دهید. آخرین روش چگونه سیر را به سیر سیاه تبدیل کنیم، استفاده از فر است. اگر امکان دارد، دو الی سه هفته فر را روشن بگذارید و دمای آن را بین ۶۰ الی ۹۰ درجه تنظیم کنید. با این حال، مشابه روش استفاده از بخاری، احتمالاً نتیجه مطلوبی حاصل نخواهد شد.
میزان مصرف سیر سیاه به شرایط فردی و حساسیت به آن بستگی دارد. به طور کلی روزانه 1-2 حبه سیر سیاه به عنوان مکمل غذایی توصیه می شود. طی چند هفتهای که سیر را درون آرامپز یا پلوپز نگه میدارید، شاهد تغییرات متعددی خواهید بود و بنابراین تشخیص اینکه چه زمانی سیر سیاه آماده شده است، آنقدرها آسان نیست.
طی تحقیقات خاصیت ضد سرطانی و از بین بردن رادیکال های آزاد در بدن در سیر سیاه ۴.۵ برابر بیشتر از سیر تازه است. به علاوه یک پژوهش روی سرطان معده که انجم شد روند حجم و تومور های سرطانی را کاهش می دهد. برای بهره بردن از مزیتهای سیر پخته برای سلامت بدن، سیر خام له شده را در انتهای زمان پخت به غذا اضافه کنید.
با داشتن مقدار بالایی از آنتیاکسیدانها، سیر سیاه به کاهش التهاب در بدن کمک میکند و از تقویت سیستم ایمنی بدن نیز حمایت میکند. این آنتیاکسیدانها با رادیکالهای آزاد مبارزه کرده و از آسیب سلولی جلوگیری میکنند، که نتیجتاً سیستم ایمنی قویتری برای مبارزه با عفونتها و باکتریها فراهم میکند. بر اساس تحقیقات، خواص آنتیاکسیدانی سیر سیاه میتواند در مبارزه با سرطان مؤثر باشد.
سیر تغییرات زیادی میکند و تشخیص زمان آمادهشدن آن دشوار است. در هفته اول ممکن است که ته بوتهها نیمسوز و پوست آنها قهوهای شود. حدود روز چهاردهم، سیرها سیاه و سفت میشوند و هفته بعد از آن سیرها شروع به چروکشدن میکنند و پوستشان شل میشود. برای این کار انگشت خود را محکم روی یک حبه سیر فشار دهید تا متوجه شوید که آیا نرم شده یا هنوز سفت است. اگر نرم بود، یک حبه سیر را از بوته جدا کنید و پوستش را بگیرید تا آن را دقیقتر بررسی کنید.
مطالعات نشان میدهند که خواص آنتی اکسیدانی سیر سیاه میتواند به مبارزه با سرطان کمک کند. یک مطالعه نشان داد که میتواند به کاهش رشد سلولهای سرطانی روده بزرگ کمک کند. ترکیبات موجود در سیر سیاه همچنین میتوانند رادیکالهای آزاد بدن را حذف کند. این خاصیت، آسیب سلولی را کاهش می دهد و میتواند به کاهش رشد و گسترش بالقوه سلولهای سرطانی در بدن کمک کند. یکی از دلایل محبوبیت سیر سیاه این است مانند سیر خام تازه، دارای مواد آنتی اکسیدانی و سایر مواد مغذی مفید است که میتواند به بهبود سلامتی کمک کرده و احتمال بروز بعضی بیماریها را کاهش دهد.
سیر سیاه زمانی آماده است که نرم شده باشد و بافتی جویدنی داشته باشد. البته ممکن است که بعضی از حبههای داخلی هنوز آماده نشده باشند. بنابراین بهتر است که بگذارید سیرها چند روز دیگر نیز در آرامپز بمانند.
آنتیاکسیدانهای سیر میتوانند بر گردش خون، سطح انرژی و دیگر مولفههای مهم در فعالیت جنسی اثر بگذارند. به طور کلی سیرسیاه خاصیت لاغر کنندگی دارد چرا که این محصول باعث میشود فرایند چربی سوزی و ازبین رفتن چربی های اضافی بدن زودتر انجام شود و علاوه بر آن به کم شدن اشتها نیز کمک میکند. سیرسیاه چگونه تهیه میشود؟ برای تهیه سیرسیاه باید سیر را طی مدت زمان مشخصی در دستگاه های خاص قرار دهید... اما اگر مایل به نگهداری طولانیمدت هستید، میتوانید آن را درون محفظهای دردار قرار دهید و به مدت ۶ ماه در یخچال یا یک سال در فریزر نگه دارید. سیر سیاه در اشکال گوناگون روانه بازار میشود و برای مثال میتوانید آن را به صورت درسته یا به شکل حبههای پوستکنده یا پوره و یا حتی ادویه هم تهیه کنید.
سیر سیاه، بویی تند مانند سیر سفید ندارد، معده را نمیسوزاند و جزء مواد غذایی است که اخیرا بسیار مورد بحث و توجه قرار گرفته است. در ادامهی این مطلب از مالتینا بلاگ به بررسی نحوه تشکیل، خواص، فواید، مضرات و نحوه تهیه سیر سیاه در خانه پپرداخته و دستگاههای مورد استفاده برای تخمیر سیر سیاه را معرفی خواهیم کرد. تفاوت سیر معمولی با سیر سیاه یکی از مهمترین دلایلی است که بسیاری تمایل به مصرف سیر سیاه دارند. تهیه سیر سیاه در منزل میتواند تجربهای جالب و مفید باشد. در این روشها، سیر با دما و رطوبت کنترل شده برای مدت زمان مشخص تخمیر میشود تا به رنگ سیاه، نرم و شیرین درآید.
برای مشاهده ویژگیها، قیمت و خرید دستگاه تخمیر سیر سیاه، میتوانید از طریق لینک خرید زیر اقدام کنید. مواد مغذی موجود در سیر سیاه در درمانهای رویش مجدد مو و استفاده میشود. دما را روی ۱۳۰ درجه فارنهایت (۵۴ درجه سیلسیوس) تنظیم کنید. در مقایسه با سیر معمولی ، سیر سیاه مقدار کمتری آلیسین دارد، آلیسین مسئول برخی از فواید سیر معمولی است اما سیر سیاه غنی از اسیدهای آمینه، مواد مغذی گیاهی و آنتی اکسیدان است. پس از مطالعه مقاله چگونه سیر را به سیر سیاه تبدیل کنیم، باید بدانید که در بست آف پرشین شما از کیفیت و اصالت هر محصول اطمینان خواهید داشت. ما بهترین سیر سیاه را در اختیار شما قرار خواهیم داد تا شما تجربهای متفاوت و لذیذ از این ماده غذایی فوقالعاده داشته باشید.
سیر خشک را در پلوپز بچینید و فاصله بین حبهها بگذارید. درب پلوپز را ببندید و به مدت ۲ هفته روی درجه «گرم نگهدارید» قرار دهید. بهترین روش تبدیل سیر معمولی به سیر سیاه چیست؟ اگر خواص بینظیر سیر سیاه را مطالعه کرده باشید، احتمالاً بخواهید با طرز تهیه این ماده خوشمزه و مقوی آشنا شوید.
از طرف دیگر، سیر سیاه با تخمیر سیر سفید در دمای درجه به مدت 60 روز تولید میشود. آلیسین موجود در سیر، در طی این تخمیر به S-Allyl Cysteine تبدیل میشود که فقط در سیر سیاه یافت میشود. این ماده محلول در آب، که عصاره سیر پیر نیز نامیده میشود، بیشتر از سیر معمولی دارای خاصیت ضد عفونی کننده، ضد قارچی، ضد ویروسی، آنتی اکسیدانی و ضد باکتریایی است. این مواد، میتوانند مزایای متعددی برای سلامت بدن به همراه بیاورند و در ادامه تنها چند مورد از این خواص و مزایای مصرف سیر سیاه را با یکدیگر مرور میکنیم. در اثر تخمیر سیر، خواص ضد سرطان آن تشدید میشود و حاوی مادهای است که را کاهش میدهد که سطح این ماده بسیار بیشتر از سیر معمولی است.
سیر تازه در این محفظهها پس از گذشت ۲ تا ۳ ماه به سیر سیاه تبدیل میشود. در این حالت سیر حالت ژلهای پیدا میکند و رنگ آن سیاه میشود و مزه شیرینی پیدا میکند. سیر سیاه خاصیت انرژی زیادی داشته و به عنوان چاشنی و طعم دهنده در تهیه انواع غذا به کار گرفته میشود.
شواهد نشان داده است که بعضی افراد با قورت دادن سیر درسته دچار خفگی و انسداد مری شده اند. از طرف دیگر، قورت دادن درسته سیر مزیت چندانی برای سلامت بدن ندارد، چرا که هضم آن برای دستگاه گوارش دشوار است. سیر سیاه ریز دلیل بر بد بودن سیر سیاه نیست ولی هر چه درشت تر باشند کیفیت بهتری دارند. تا به اینجای کار میدانیم که سیر سیاه چیست و چه به اشکال مختلفی قابل تهیه است. اما شاید برایتان سوال باشد که چطور میتوان این خوراکی منحصربهفرد را به کار گرفت؟ در ادامه با ۹ ایده مختلف برای آشپزی با سیر سیاه آشنا میشوید. پوره سیر سیاه نوعی چاشنی است که میتوانید یک قاشق از آن را به انواع سوپ، خورش، سس یا سسهای مخصوص سالاد اضافه کنید.
برای کسانی که ورم معده و مشکلات رفلاکس معده دارند، مصرف زیاد سیر باعث تشدید ناراحتی معده آنها و سوزش سَر دل میشود. سیر سیاه از قدیم در کره جنوبی، ژاپن و تایلند مصرف میشود. سیر سیاه از چند سال قبل به سایر کشورهای اطراف معرفی شده و در این اواخر، توسط سرآشپزهای معروف دنیا برای تهیه مرغ، ماهی، سوپ و سایر غذاها به کار برده شده است.
در کل، تنظیم دما و رطوبت بهطور هماهنگ و دقیق، باعث بهبود کیفیت نهایی سیر سیاه و طعم آن میشود. و در صورتیکه این پارامترهای به خوبی رعایت نشود یک سیر بدمزه و بی خاصیت خواهید داشت. سیر سیاه با طعم شیرین و ملایم، که از تبدیل طبیعی سیر تازه به طریقی منحصر به فرد به دست میآید، امروزه به عنوان یک ترکیب غذایی متفاوت و مؤثر شناخته میشود. این نوع خاص از سیر، مزایای فراوانی در زمینه ی حفظ سلامت بدنی، کنترل بیماری ها و لاغری دارد. این نوع سیر به خوبی می تواند از اثرات مصرف الکل و مواد شیمیایی را از بین برد و باعث کاهش و از بین رفتن حرارت چربی کبد شود.و پس با مرتب مصرف کردن سیر سیاه می تواند از چرب شدن کبد جلوگیری کند.
مصرف سیر سیاه باعث ایجاد و افزایش میزان انرژی میشود و به همین دلیل، ورزشکاران سیر سیاه را به همراه وعدههای غذایی خود قبل از تمرین مصرف میکنند. تحقیقات نشان میدهند که سیر سیاه میتواند به بهبود سلامت کبد کمک کند. این نوع سیر میتواند به کاهش آسیب کبدی به دنبال بیماریهای کبدی و کاهش تجمع چربی در کبد کمک نماید. طرز تهیه سیر سیاه یک هنر است که نیازمند دقت و زمان است.
برای تهیه سیر سیاه، حبههای کامل سیر را درون محیطی گرم عمل میآورند و اجازه میدهند برای چند هفته در این وضعیت باقی بمانند. در این زمان، حبههای سیر واکنشهای آنزیمی مختلف – مانند واکنش «میلارد» – را پشت سر میگذارند که باعث میشوند تغییر رنگ دهند و طعمی متفاوت در غذا پیدا کنند. دمای خشککن را روی ۱۳۰ درجه فارنهایت (حدود ۵۵ درجه سلسیوس) تنظیم کنید و سه هفته زمان بدهید تا سیر سیاه آماده شود.
سیر را میتوان نه تنها در غذا بلکه به صورت چای یا دمنوش نیز مصرف کرد. اگر سیر را با یک لیوان آب قورت دهید، فواید زیادی برای سلامتی شما خواهد داشت. ولی برای اینکه بتوانید راحت تر سیر خوب را تشخیص دهید چند تا فاکتور را در نظر داشته باشید. پیشنهاد ما برای خرید سیر سیاه مراکزی هستند که به صورت عمده روی این محصول کار میکنند. چرا که این مراکز با انواع سیر سیاه آشنایی کامل دارند و همچنین میتوانید انواع سیرسیاه را بر اساس مدت زمان تخمیر آن ها جداسازی کنید و آن را خریداری کنید.
مطالعهای نشان داد سیر سیاه دارای ویژگیهای ضد چاقی است. در تغذیه حیوانات مورد آزمایش، سیر سیاه جای داده شد و نتیجه این بود که لایههای چربی شکم این حیوانات نسبت به حیوانات دیگر نازکتر شد. از آنجایی که سیر سیاه مدت زمان زیادی نیست که به بازار امده و خیلی ها اشنایی زیادی با آن ندارند بنابراین حرف های زیادی درباره این محصول به گوش میرسد که ممکن است همه انها درست نباشند. سیرسیاه ریز دلیل بر بد بودن سیر سیاه نمیباشد ولی هر چه درشت تر باشند کیفیت بهتری دارند. از آنجا که سیر سیاه مدت زمان زیادی نیست که به بازار امده و خیلی ها اشنایی زیادی با آن ندارند بنابراین حرف های زیادی درباره این محصول به گوش میرسد که ممکن است همه انها درست نباشند. سیر سیاه به عنوان مکمل غذایی در کنار داروهای قلبی ممکن است مفید باشد اما نباید جایگزین داروهای تجویز شده توسط پزشک شود.
بهعلاوه خطر ابتلا به دیابت بارداری را کاهش میدهد و از عوارض ناشی از دیابت کنترلنشده جلوگیری میکند. میدانیم که سیر تقویتکننده سیستم ایمنی است و سیر سیاه هم از این نظر مستثنی نیست.. سیر سیاه میتواند با تقویت سیستم ایمنی جلوی انواع بیماریهای باکتریایی و ویروسی را بگیرد. سیر خام تازه به بهبود سلامت قلب کمک میکند و سیر سیاه نیز اثرات محافظتی مشابهی دارد.
دستور العمل خاصی برای مصرف سیر سیاه لازم نیست ولی بهتر است قبل از صبحانه سیر سیاه را میل کنید و برای اینکه از خواص سیر سیاه بهرمند شوید بهرت است مرتب آن را مصرف کنید. بدن انسان می تواند از طریق عملی که هموستاز نامیده می شود میزان کنترل خون را کنترل کند. اما اگر بدن درست عمل کند و هموستاز به خوبی انجام نشود بیشتر شدن قند خون از حد استاندارد باعث بیماری دیابت می شود. سیر سیاه عمل هموستاز در خون شده و قند و خون را کنترل کند و این کار از طریق افزایش سطح انسولین یا کاهش مقاومت به انسولین انجام می شود. احتمالا پس از آشنایی با فواید این سیر این سؤال برای شما ایجاد شده است که سیر سیاه از کجا بخریم.
سیر سیاه از ابتلا به بسیاری از بیماریها محافظت میکند، زیرا حاوی مواد مغذی مفید است. همچنین میتواند انسان را بیماریهای مربوط به سن مانند زوال عقل و آلزایمر را که در اثر سلولهای آسیب دیده ایجاد میشوند، دور نگه دارد. بیاد داشته باشید که پروسه تولید سیر سیاه دارای بوی سیر فراوانی است که ممکن است آزار دهنده باشد. همچنین شما باید مکانی را پیدا کنید که بتوانید این مدت سیر سیاه را در دمای حرارت پایین بگذارید. نمی توانید دستگاه را شب یا هنگام خارج شدن از خانه خاموش کنید. سیر سیاه با آنتی اکسیدانهای خود میتواند به کاهش التهاب در بدن کمک کرده و از بیماریهای شناختی مانند آلزایمر و پارکینسون جلوگیری کند.
سیر سیاه همان سیر سفید است که طی فرایندی تخمیر میشود و به سیر سیاه تبدیل میشود. سیر سیاه میتواند در کنار داشتن مزایای بسیار، مضراتی نیز به همراه داشته باشد. مصرف زیاد سیر میتواند صدمات نامطلوبی به معده و سلامتی ما وارد کند. به ویژه مادران شیرده و مادران باردار باید به مصرف سیر سیاه توجه کنند. اگر مادر شیرده سیر بیش از حد مصرف کند، ممکن است نوزاد دچار شکم درد شود.
در مقاله چگونه سیر را به سیر سیاه تبدیل کنیم، ما روشهای مختلف تهیه سیر سیاه را به شما معرفی کردیم. حالا که با این روشها آشنا شدید، میتوانید سیر سیاه با کیفیت عالی و طعمی بینظیر را در خانه خود تهیه کرده و از خواص آن بهرهمند شوید. رعایت نکات ایمنی در این روش اهمیت بسیاری دارد و به خاطر داشته باشید طرز تهیه سیر سیاه در قابلمه عادی ممکن نیست و بهتر است از همان زودپز استفاده کنید. برای تهیه سیر سیاه به کمک پلوپز، پیش از هر چیز بهتر است پلوپز را در حیاط یا تراس قرار دهید؛ زیرا سیر بوی شدیدی هنگام پختن آزاد میکند.