Facebook را مدیریت فعالیت از ویژگی های شما اجازه می دهد به صورت فله پنهان کردن و حذف پست های قدیمی

Facebook اعلام کرد یکی از ویژگی های جدید امروز که همه چیز در مورد ساخت پروفایل خود را نمی ایستادگی کردن به دلایل اشتباه می گویند هنگامی که شما به دنبال یک شغل و ممکن است کارفرما به نظر می رسد شما.

مدیریت فعالیت نام فله حذف و پنهان کردن پست های گذشته این بازی ها. این اجازه می دهد تا شما curate حضور خود را در Facebook در یک بسیار کارآمد تر راه تر از قبل.

شما می توانید پاسخها (nee پنهان) محتوای شما دیگر نمی خواهید دیگران برای دیدن, اما هنوز هم می خواهید به نگه داشتن برای خودتان بر روی شبکه های اجتماعی است. نیز وجود دارد یک سطل زباله که در آن شما می توانید چیزهای دیگر شما نمی خواهید برای همیشه دیدن دوباره.

محتوا وجود دارد خواهد ماند برای 30 روز به شما زمان کافی برای تغییر ذهن خود را پس از آن همه چیز به طور خودکار حذف شده است. البته شما می توانید بازگرداندن هر چیزی از زباله است که در آن دوره 30 روزه. این که آیا آن را بایگانی و یا ارسال به سطل زباله, شما می توانید هر چیزی که به صورت فله. شما حتی می توانید فیلتر را به سرعت پرش به پست ها با افراد خاص و یا آنهایی که از یک محدوده خاص تاریخ ،

مدیریت فعالیت های در دسترس است در Facebook Lite امروز و آن را به حالت عادی برنامه های تلفن همراه به زودی و رایانه در آینده است.

منبع | از طریق

tinyurlis.gdv.gdv.htclck.ruulvis.netshrtco.de