سویق و فوایدش + طرز تهیه انواع سویق خانگی

بر شالوده پیشنهاد های طب سنتی و طب اسلامی از سویق می قدرت در بعضی مواقع به عنوان دارو و در بعضی مواقع به عنوان

توسط BASHARIATEMROOZ در 4 اسفند 1400
بر شالوده پیشنهاد های طب سنتی و طب اسلامی از سویق می قدرت در بعضی مواقع به عنوان دارو و در بعضی مواقع به عنوان غذا و یا این که مکمل های غذایی استعمال کرد. همین محقق و پژوهشگر طب سنتی مهم بیان این که سویق نقش موثری در مراقبت سالمی و تقویت بدن در کودکان در هم اکنون رشد، بزرگسالان و زنان آبستن دارد، تیتر کرد: مصرف سویق در زنان حامله موجب تقویت مادر و جنین و مانع از ولادت فرزند معلول میشود. سویق ها غذای کاملی هستند که میتوان از آن ها به تیتر مکمل و دارو برای تقویت عمومی بدن ، ارتقاء انرژی ، جبران فقر ویتامین و مواد معدنی و دوری از پوکی استخوان استفاده کرد. هسته میوهها را هم می توان آسیاب کرد و به جهت تنظیم سویق نوپا از آن استعمال کرد. نخست نخود را آسیاب کنید و بعد از آن آن را بدون سویق ترب روغن تفت دهید. و حتی چندبار محصول تفت دیتا شده را آسیاب کرده و دوباره تفت دهید تا تماماً یکدست شود. یکی از از تفاوتهای صویق دارای قاووت و قوتو در این است که به طور معمول قاووت را تفت نمیدهند. سویق سنجد یکی از بهترین سویقها برای تحکیم استخوان هست به ویژه زمانی که کلیدی شیر مخلوط شود. علاوه بر عدس و نخود شما میتوانید حساس انواعی از حبوبات مثل ماش و لوبیا نیز این سویق را تنظیم کنید و حتی همهی آن‌ها را کلیدی نیز ادغام کنید. به جهت تنظیم گونه های دیگر سویق میوه هم میتوانید مثل بالا کار کنید. پاشیدن پودر آن بر بر روی اشکال غذاها نظیر آش یا این که سوپ، از دیگر روشهای مصرف صویق است. در صورتی که سبوس گندم درشت بود دوباره آسیاب نمایید و تفت دهید.(مدت زمانه مناسب برای تفت دادن ربع کیلو : ۱۵ تا ۲۰ دقیقه روی شعله کم) - سبوس مدت کمتری بایستی تفت دیتا شود. در نهایت که به غلظت گزینه حیث رسید، آن را بر روی شعله پخش کن گذاشته و اجازه دهید کاچی دم بکشد. برای خوراندن سویق به نوزاد به طفل میتوانید آن را به صورت فرنی دربیاورید. و یا در در آغاز ترکیب آمادهشده به طرز بالا را کلیدی شیر، شیره انگور، شیره خرما یا عسل ترکیب نمایید و به میزان نصف قاشق غذاخوری به کودکتان بدهید. در این نحوه آرد سبوس دار غلات تفت دیتا می شود و به نحوه خاصی فرآوری می گردد. سویق یک روش طبخ غلات و حبوبات هست که میزان مرغوب بودن مواد غذایی را تا بالاترین حدممکن محافظت می کند. پیشنهاد می‌گردد که مجدداً آرد تفتداده شده عدس را آسیاب کنید و دوباره آن را تفت بدهید تا کیفیت بهتری داشته باشد. چنانچه نم زده شود و به آن شکر طولانی تر شود عطش فراوان را جدا میکند. برای کسانی که هر دسته نگرانی در مورد دقیقا چه جایی و همچنین راهنمایی در آیتم چگونگی به کارگیری از سویق سنجد به جهت چاقی ، شما احتمالا می توانید اصلی ما در کاغذ وب تماس بگیرید.
آخرین مطالب