اسید سیتریک چیست؟

همین اسید همینطور موجب ارتقا طعم ترش به طعم انگور و بقیه ابمیوه ها میشود. نوشیدنی ها یا مواد غذایی که شامل می

توسط BASHARIATEMROOZ در 1 فروردین 1401
همین اسید همینطور موجب ارتقا طعم ترش به طعم انگور و بقیه ابمیوه ها میشود. نوشیدنی ها یا مواد غذایی که شامل میوه های بالا باشند نظیر کچاپ که از گوجه فرنگی تولید می‌گردد هم حساس سیتریک اسیدمیباشد. صنعت های غذایی و دارویی از ۶۰درصد اسید سیتریک تولیدی به عامل ایمن بودن ، طعم اسیدی مثل ، حلالیت بالا در آب و خواص بافری و چلاته کردن به طور گسترده به کارگیری میشود. اسید سیتریک است که به برهان غیرسمی بودن، اسیدیته مناسب و امکان بافری اساسی مصارف متعددی در صنایع غذایی، دارویی، بهداشتی و بقیه صنعت های می باشد. اسید سیتریک اصلی فرمول شیمیایی C6H8O7.H2O با حجمی مولکولی 210.14 , اسید سیتریک خشک فاین شــماره کد در میان الملل ( Cas Number ) آن 1-29-5949 و شماره کد کاتالوگ اسید سیتریک روميل A7497 می باشد. ولی امروز در سال جهش ایجاد کارگاه اسیدسیتریک کرمانشاه اساسی سرمایه گذاری هزار میلیارد تومان و عمل در سه شیفت نمونه ای از کارایی و کوشش همیشگی برای رونق ایجاد نام گرفت. رستمی سرمایه گذار این پروژه را شرکت شستا اعلام کرد و یادآور شد: تمام اختلال کنونی همین پروژه عدم عزم سرمایه گذار می باشد که باید هرچه زودتر تعیین تکلیف شود. ولی عارضههای جانبی استعمال از اسید سیتریک به جهت پوست می تواند شامل مواردی مثل سوزش جزئی، حس سوزنسوزن شدن و قرمزی موقت باشد، بنابراین می بایست محصولات حاوی اسید سیتریک را پیش از به کار گیری بر روی صورت، بر روی قسمت کوچکی از پوست دست امتحان کنید. زمان افزودن ، محصولاتی نظیر هلو ، زردآلو ، آلو ، گلابی و گیلاس ، را از تغییر و تحول رنگ و طعم نامطلوب ناشی از اکسیداسیون حفظ می کند. شراباز کدورت شراب ، همچنین قهوه ای شدن برخی از شراب های سفید خودداری می کند ، pH را تنظیم می نماید و اکسیداسیون را هم مهار میکند. خصوصیت های اسید سیتریک آن را به یک ماده افزودنی دارای برای صنایع متفاوت تبدیل میکند. اسید سیتریک را به طور طبیعی نمیتوان از مرکبات استخراج کرد بدلیل اینکه تولید این افزودنی از میوه ها گران و نسبت تمنا به عرضه مضاعف میباشد و این کار امکان پذیر نمیباشد. گزینه تایید کمیته مشترک سازمان FAO/WHO بعنوان ماده افزودنی غذایی میباشد. همین اسید در تهیه محصولات غذایی نه تنها بعنوان برهان اسیدی کننده بلکه بعنوان یکی از آنتی اکسیدان یا این که تقویت کننده مورد به کارگیری قرار می گیرد. همچنین همین ماده درصورتیکه به طور طبیعی در مواد نباشد میتواند بعنوان یک کالا جانبی از ایجاد پنیر ، شراب و نان ترش تولید شود. اسید سیتریک یک ماده اهمیت در داروها و مکمل های غذایی است. درصورتیکه از نوشتن همین مطلب لذت بردید و مطمئنا می توانید داده ها بیشتری در آیتم اسید سیتریک و اسید اسکوربیک لطفا از برگه ما بخواهید.
آخرین مطالب