طرز تهیه مرغ سوخاری در فر

طرز تهیه مرغ سرخ شده در فر مرغ سوخاری سایت اکالا
مجموعه: آموزش انواع غذاها

طرز تهیه مرغ سرخ شده با فر ، طرز تهیه مرغ سرخ شده

طرز تهیه مرغ سرخ شده در فر

جلوگیری از خشک شدن مرغ در فر

مرغ سرخ شده از جمله غذاهایی است مرغ سوخاری که همه ما با آن آشنا هستیم و در تمام گوشه های ایران به فروش می رسد. ما باید دستور این غذای خوشمزه را بدانیم. اگر می خواهید مرغ کبابی را در خانه تهیه کنید تا از سلامتی مرغ سوخاری و کیفیت مواد اولیه اطمینان حاصل شود.
مواد لازم برای تهیه مرغ سرخ شده در فر:

گوشت مرغ (پستان و ران) 1/5 کیلوگرم
1 تخم مرغ مرغ سوخاری
شیر 3 قاشق غذاخوری
اندازه گیری ذرتهای ذرت 1 و 4/1
آویشن خرد شده 1 قاشق غذاخوری
نصف قاشق چایخوری پودر پاپریکا
1 قاشق چایخوری نمک
فلفل سیاه 1/8 قاشق چایخوری
کره ذوب شده یا مارگارین 2 قاشق غذاخوری

طرز تهیه مرغ سرخ شده در فر:

مرغ بریان در قابلمه

برای تهیه مرغ سرخ شده با فر ابتدا تخم مرغ و شیر مرغ سوخاری را در یک کاسه کوچک مخلوط کنید. برای تهیه آرد سوخاری ، دانه های ذرت را خرد کرده و با آویشن ، پاپریکا ، نمک و فلفل مخلوط کنید. کره ذوب شده را درون آن بریزید مرغ سوخاری و کنار بگذارید. مرغ را ابتدا در مخلوط تخم مرغ و سپس در آرد ذرت قرار دهید.

 

سپس مرغ ها را در یک تابه بزرگ و نسوز قرار دهید. مرغ سوخاری بقیه مخلوط ها را روی آنها بریزید تا سطح آنها را بپوشاند.

در فر در دمای 200 درجه سانتیگراد به مدت 45 تا 55 دقیقه مرغ سوخاری در فر بپزید تا کاملاً قهوه ای شود و نان تست شود. مرغ سرخ شده شما آماده است ، می توانید با جعفری ، گوجه فرنگی و لیمو چاشنی بزنید.

 

طرز تهیه مرغ کنتاکی مرغ سوخاری با اجاق ، نحوه تهیه مرغ کنتاکی
طرز تهیه مرغ سرخ شده در فر

مرغ سوخاری بدون روغن به خانه برمیگردیم

مواد لازم برای مرغ خانگی در فر:
دلایل ترک خوردگی کیک چیست؟
راز تهیه خوشمزه ترین ترشی ها مرغ سوخاری

1 مرغ کامل یا مرغ
1 عدد فلفل حلقه ای
کرفس با برگ و ساقه یک شاخه
آب لیمو 1/2 لیوان
2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
زعفران را در مقدار لازم دم کنید
سس قرمز 2 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل را در صورت لزوم

طرز تهیه مرغ کنتاکی در فر:

طرز تهیه مرغ تکه ای در فر

ابتدا قسمت داخلی شکم مرغ را تمیز کرده مرغ سوخاری و بشویید. سپس آب لیمو ، روغن زیتون ، زعفران ، نمک و فلفل را در یک کاسه مخلوط کنید. سپس مقداری مواد را روی مرغ و داخل آن مسواک بزنید. برای بهتر شدن مرغ سوخاری طعم مرغ کباب شده خود می توانید با کمک یک سرنگ مقداری مواد داخل مرغ را به مرغ تزریق کنید.

 

سپس سس قرمز را روی مرغ مالش دهید. داخل مرغ سوخاری مرغ را با تکه های فلفل زنگ زده و کرفس پر کنید. مرغ را داخل سیخ مرغ قرار دهید. پاهای مرغ را محکم با نخ بچسبانید تا در حین پختن از هم جدا نشوند. مرغ سوخاری سپس فر را با دمای 150 درجه سانتیگراد روشن کنید و مرغ را درون فر قرار دهید.

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>